Vee Asperges Zelfpluktuin Landgoed Educatie Ontvangstruimte

culinair/educatieve schuur

De 400 jaar oude Kempische boerderij was in het verleden een pachthoeve van de witheren van Postel. Smaakvol zelf verbouwd, dient de schuur voor educatieve activiteiten.
Het voorstal gedeelte is de herberg, waar passanten na een lange wandeling of fietstocht in de zomer zich op het terras en in de winter zich in de herberg voor de openhaard kunnen voegen.
Bij een knapperend haardvuur en romantisch kaarslicht onttrek je je van het jachtige hedendaagse leven. Geniet van culinaire streekgerechten in de vorm van dagschotels, bereid met biologische en Kempische producten.Een rondleiding over de boerderij prikkelt alle zintuigen en wij kunnen je vertellen over wat er allemaal op een boerderij gedaan wordt om tot de oogst van biologische asperges te komen, maar ook over hoe je een omgeving krijgt waar de natuur aan z'n trekken komt.
Tevens kunnen wij je d.m.v een wandeling leiden langs onze koeien die grazen in het beekdal.

Aan de wand in de culinaire schuur hebben wij een groot lcd scherm hangen in een fraaie schilderijlijst, waarop u gedurende uw diner of buffet , op een verantwoorde, fraaie en niet storend manier een uitleg wordt gegeven over wat er biologische boerderij allemaal te doen is.
Ook kan dit scherm gebruikt worden voor bedrijfspresentatie's van bedrijven die bij ons een seminar of teamdag organiseren, ook als u iets te vieren heeft kunt u gebruik maken van ons scherm.


U ziet hier onze culinaire schuur, die u met een groep kunt huren