Arrangementen

Gezellig op pad met de hele groep of gewoon even lekker uitwaaien en genieten van de prachtige natuur in Landgoed De Utrecht. Onze arrangementen bieden u de keuze uit verschillende lange en korte wandelingen in combinatie met bijvoorbeeld, een bierproeverij, een smokkelaararrangement, maar ook gewoon met koffie en een stukje vers appelgebak bij terugkomst. Voor deze arrangementen kunt u reserveren, maar u kunt ook gewoon even binnen lopen bij de herberg.Wandel/fietsarrangementen( ook individueel):
Asperge arrangement (alleen in Mei en Juni): U wordt op onze biologische aspergeboerderij ontvangen met een koffie met huisgemaakte appeltaart. Dan begint u met een aspergetocht van 3 km over onze hele boerderij, of een aspergefietstocht van 50 km. U krijgt een map mee met informatie over en uitleg van asperges en biologische landbouw, met een route die u langs weilanden, stallen en aspergevelden brengt. Na terugkomst krijgt u een 3-gangendiner van biologische asperges, in de ochtend vers gestoken. Zeer interessant en leerzaam, en vooral heel lekker. Alleen in de maanden mei en juni.

Smokkelaar arrangement: Bij aankomst krijgt u koffie of thee met een stuk verse appeltaart. Vervolgens gaat u een wandeling over een oude smokkelroute maken door het prachtige kempische landschap van Landgoed De Utrecht. De wandeling is zo'n 16 kilometer. Na afloop gaat u genieten van een lekker 3 gangenmenu, gemaakt van producten van eigen boerderij, bestaande uit een keuze uit 2 soepen, een keuze uit 3 hoofdgerechten en een toetje van de boerin, waarbij u Gageleer, het grensoverschrijdende huisbier van de Buitenman wordt aangeboden. In de winter individueel alleen mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Kroegjes arrangement: Bij aankomst krijgt u het huisbier van de Buitenman, onze Gageleer. Vervolgens gaat u een wandelroute lopen, met één gezellig kroegje als pauzeplaats, waar u eventueel een speciaal biertje kunt nuttigen. Aan het eind van deze route komt u weer terug bij De Buitenman, waar u drie verschillende types bier gaat proeven. Tijdens deze bierproeverij wordt er voor een plankje met allerlei lekkers van onze boerderij gezorgd. In de winter individueel alleen mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Knapzak arrangement: Bij aankomst krijgt u koffie of thee met een stuk huisgemaakte appeltaart. Vervolgens gaat u een wandeling maken over het prachtige Landgoed “De Utrecht”, waarbij wij u een knapzak meegeven om op een mooie plek in het landgoed te gaan picknicken. De wandeling is naar uw eigen voorkeur te verlengen en in te korten en voert u langs de mooiste plekjes van onze Kempen. In de winter individueel alleen mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Huifkarvervoer Om met uw groep een middagactiviteit te bezoeken, en u heeft geen eigen vervoer kan men gebruik maken van een huifkar. 

Camperarrangement: Bij aankomst krijgt u een heerlijke kop koffie met huisgemaakte appeltaart. Vervolgens kunt u flink de benen strekken tijdens een heerlijke wandeling in de prachtige omliggende natuur.  In de avond genieten jullie samen van een heerlijk 3-gangen diner (excl. drankjes), eventuele mogelijkheid om nog wat lekkers te kopen in onze boerderij winkel om na het diner lekker verder te genieten in de camper. 's Ochtends staat er een heerlijk boeren ontbijt op jullie te wachten.