Op de BuitenmanVolg onze pagina om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen Facebook & Instagram @Herbergdebuitenman 
 
Over de Buitenman


De Buitenman is een boerengoed, waar men kan overnachten op de boerderij, eten en drinken in de herberg en boerderijproducten kan kopen in de boerderijwinkel. Het is tevens een startpunt voor diverse wandel-, fiets- en ruiterroutes in het uitgestrekte landgoed en grensstreek. Je kunt kiezen uit ons aanbod van diverse groeps- en individuele arrangementen, die wij samen met collega boeren en andere ambachtslieden uit de streek hebben opgezet. Heeft u een vrije dag of vakantie, dan kunnen wij u een mooie dagbesteding bieden en kunt u met een gerust hart afreizen naar de Brabantse kempen in de grensstreek tegen Belgie en de Vlaamse kempen met z´n hoofdstad Turnhout op 10 km afstand.Wij zijn op zoek naar collega's!


De Buitenman is een boerengoed, waar men kan overnachten op de boerderij, eten en drinken in de herberg en boerderijproducten kan kopen in de boerderijwinkel. Een plek waar horeca en beleving van het platteland samenkomen. Een plek waar de Brabantse gezelligheid de sfeer maakt en waar bourgondisch genieten een begrip is. 
Ondanks deze onzekere tijden zoeken wij collega's.
Heb jij interesse in een van de onderstaande functies neem dan contact met ons op. 


- Kok.pdfOpeningstijden


27 december 2022 tot en met 5 januari 2023 zijn wij gesloten.
Vrijdag 6 januari staan wij weer voor jullie klaar.
 WE STAAN BOVENAAN MET EEN 9 ALS CIJFER voor onze huisgemaakte appeltaart bij APPELTAARTTEST
Onze openingstijden:
Maandag - Dinsdag : gesloten
Woensdag t/m Vrijdag : open vanaf 12.00 uur 
Zaterdag - Zondag : open vanaf 10.00 uur
FacebookTwitterLinkedin